top of page

Rólam írták

"Nagyon hálás vagyok Noéminek, életem egyik legnehezebb időszakán kísért végig. Ezalatt az időszak alatt rengeteg útmutatást, segítséget kaptam tőle. Sématerápia segítségével jobban megismertem önmagamat, már tisztán látom, mely területeken szeretnék fejlődni. Ehhez a mindennapokban is könnyen használható, gyakorlati eszközöket is kaptam Noémitől. Minden alkalommal éreztem, teljes figyelmével vesz körül, rám hangolódik. Noémi kiemelkedő a szakmában, jó szívvel ajánlom mindenkinek!"

E. 40 éves nő, kliens

"Akartam írni, hogy nagyon sokat segített nekem a tegnap (is). Szabályosan úgy érzem, hogy megmentett.  Óriásit léptem előre, annak köszönhetően, ami elhangzott. Köszönöm! "

 Á. 45 éves nő kliens

"Depresszív hangulatban érkeztem hozzá, nem csak ebből az állapotból szedett ki hanem a személyiség fejlődésemben is sokat segített. Rendkívül felkészült és kedves, tapintatos volt. Segített a szorongásomon miközben vissza térített az élet szebbik oldalára. Sokat köszönhetek neki! Ha bármely okból kifolyólag magadba zárkóztál és úgy érzed nincs kiút, hidd el van! Keresd fel és beszélgessetek!  ...és tényleg köszönök szépen mindent!" 

                R. 27 éves férfi kliens
Székely Áron

ügyvezető igazgató
Tanulóbicikli Kft.

Noémivel való első találkozómig mindig azt éreztem, hogy egyedül vagyok a cégem problémáival, terheivel, de már az első találkozónk után meg tudtam könnyebbülni. Nem elméleti segítségben részesültem, hanem konkrét tanácsokat kaptam, hogy min és hogyan tudok változtatni. Már az rengeteget segített, hogy nem csak én szenvedek ezektől a dolgoktól, hanem szinte minden cégvezető. Ő nap, mint nap látja a cégvezetés árnyékos oldalát és ismeri az utat a napfényesre.

Mária

KKV vezető

Nehezen szántuk rá magunkat, hogy belevágjunk, hiszen annyi minden napi elintézni való volt... Aztán elkezdtünk beszélgetni és felszínre kerültek olyan témák, megoldási lehetőségek, amikre nem is gondoltunk, bár jelen van a mindennapjainkban. Elindított egy olyan folyamatot, aminek azóta is aktív részesei és persze nyertesei vagyunk. Jó lenne így gyakrabban, kicsit távolabbról is szemlélni önmagunkat, a cég működését, a konfliktusok kezelését, a kollégák motivációját, stb., hogy egyre jobbak lehessünk.

Seszták Judit

pénzügyi vezető
Bátony-Metall Kft. 

Hiteles, felkészült, remek tréner. Sokat tanultunk ön-és emberismeretből. Rávilágított kivételes adottságainkra, de megismertük gyengeségeinket is. Cégünknél elindult a változás a közös munka során. Miért is nem találkoztunk előbb?

Schneider Csaba

HR vezető
Andritz Kft.

Noémivel 2015 tavasza óta dolgozunk együtt, immár három éve folyamatosan. Amikor mellette döntöttünk, lényeges szempontként vettük figyelembe a nagyvállalati hátterét, szakmai képesítéseit és személyes stílusát. Nem csalódtunk: akár játékos csapatépítésről, akár mélyebb szakmai workshop-okról, akár egyéni felsővezetői vagy talent coaching-okról legyen szó, mindegyik területen megkaptuk és megkapjuk tőle, amit vártunk és várunk. Szívesen ajánlom őt azoknak, akik arra várnak, hogy őszintén szembenézhessenek önmagukkal és megtalálják a módját, hogy változtassanak a változtatandón!

Kósa István

kereskedelmi vezető 
Planta Medicia Kft.

A coaching során, több alkalommal találkoztam Noémivel. 

Minden alkalommal az volt az érzésem, hogy lelkesen, lendületesen és segítőkészen világít rá azokra az összefüggésekre, melyekre a napi munkám során (vagy akár azon kívül) tudatosan nem is figyeltem. 

Tulajdonképpen nem tudtam olyan kérdést feltenni, amire nem kaptam kielégítő választ, így mindig az volt a benyomásom, hogy nagyon felkészült az adott témában. Azt gondolom, a hallott/tanult információk, hozzájárulnak személyes fejlődésemhez, az élet útvesztőiben való eligazodáshoz, amit ezúton is nagyon köszönök.

Loewemann-Gömöri Dóra

Szálloda és étterem igazgató
Aranyhomok Business City Wellness Hotel

Akinek Noémivel nyílik lehetősége személyes -csúnya szóval- coacholás-ra, egy szuper időutazásban vehet részt sok- sok humorral fűszerezve. Ahol feltárják közösen a jelent és a jövőt, stratégiákat keresnek és találnak arra, hogy mit és hogyan lehet (még) jobban egy cégnél megvalósítani. Nekem személyesen segített abban, hogy az amit képviselek, adott szituációban: jó-e? elég-e? Min kell vagy nem kell változtatnom, és ami a legfontosabb, sikerült a saját cégünket kívülről szemlélnem. Talán még objektív is tudtam lenni, úgy, hogy Noémivel mindvégig a cég jobbá tétele nevű utat jártuk be.

 

Tiszta szívből köszönöm segítségedet!

Dr. Kovács Edina

egy nagyvállalat HR vezetője

Noémival vezetői coaching alkalmak során ismerkedtem meg és a közös találkozások, beszélgetéseink, kreatív gyakorlatok után sokkal tudatosabb és magabiztosabb vezető lettem. Minden alkalmat vártam és nagyon tartalmas időt töltöttem el vele minden találkozás során. Kérdései által új nézőpontokat ismertem meg, és segített előhívni a bennem rejtőző szükséges változásokat. A coaching alkalmak során tanultakat nemcsak vezetőként a munkámban, hanem a magánéletemben is folyamatosan alkalmazom. A közös munka során felismertem és megtanultam alkalmazni, hogy „A vezetés lényege, hogy az emberek ettől a jelenléttől teljesítenek jobban. És hogy tartós a hatása.” (Sheryl Sandberg facebook operatív ügyvezetője). 

 

Jó vezetővé csak komoly munkával válunk és ezen az úton Noémitől rengeteg támogatást és segítséget kaptam. Mindenkit bátorítok, hogy keresse őt és válassza segítő útitársként a vezetői fejlődés útján.

Beni István

üzemvezető

Mikor műszaki területen dolgozol felső vezetőként és közel 60-80 fő tartozik közvetlenül az irányításod alá, nap mint nap kemény műszaki és vezetői döntéseket kell hoznod, ami szinte teljesen leszűkül az igen kemény és nehéz szakmára. Aztán behív a HR vezető és közli, hogy „fejlődésed érdekében” személyi coach -ot kapsz…, akkor az első érzésem, hogy már csak ez hiányzott megint a „nyakamba ültetnek valakit, akinek fogalma sincs a szakmához, az irányításhoz, a műszaki dolgokhoz...!" 

És elkezdődött a beszélgetés és azonnal megfogott a dolog... semmi munka, semmi erőszakos kérdezősködés, feszültségkeltés, tanács osztogatás, csak egy igen kellemes, kötetlen beszélgetés, ami kialakult. Megnyugodtam és jól éreztem magam az első találkozás után, vártam a másodikat, majd a következőket... 

És, puff azon kaptam magam, hogy teljesen megnyíltam és a legszebb, hogy ezeken a kötetlen beszélgetésen keresztül (mint utólag észrevettem azért elég ügyesen irányítva volt :). Szépen összeállt egy teljes kép, ami mind az előnyeimet, erősségeimet, és ami a legfontosabb, a gyengeségeket és hátrányokat is felszínre hozta! 

Mikor ezek tudatosulnak, csak akkor tudsz változtatni vagy finomítani a személyiségeden/ munkádon / vezetői kompetenciádon, mert amit te sugárzol az mindenkire kihatással van! 

 

De ami a legfontosabb, fél évvel később, mikor személyes problémákkal küzdöttem és szükségem volt rá, hogy egy megbízható emberrel beszéljek, azonnal Noémi jutott az eszembe, és rögtön fogadott. Ezt hívom úgy, hogy bizalom, és ez az erény a legfontosabb főleg az ő szakmájában!

Szöllősy András

Üzletágvezető 
Würth Szereléstechnika Kft

Életem különböző szakaszaiban és területein többször volt már szükségem támogatásra, iránymutatásra. Gyerekként a szüleimtől kaptam meg azokat az impulzusokat, amik segítettek elviselni a kamaszkor adta kihívásokat, diákként – mint sportoló – az edzőm volt az, aki „hozzám tette” azt a pluszt, amivel mások felé emelkedhettem.  

Felnőttként a munkámban pedig Noémi tudott olyan vezetői kompetenciákat és attitűdöket megvilágítani, belőlem felszínre hozni amikre valóban szükségem volt ahhoz, hogy hatékonyabban legyek és elérjem céljaimat. Mindezt ráadásul úgy, hogy vidámabban és jobb kedvvel is állok bizonyos dolgokhoz. – köszönöm!”

Ildikó
középvezető

Noémi számos workshopot tartott nálunk  konfliktuskezelés, asszertív kommunikáció és szervezet-fejlesztés témákban, hangsúlyosan rávilágítva azokra a területekre, amiben volt még fejlődési lehetőségünk. Megmutatta azokat az utakat és módszereket, amelyek segítségével hatékonyabb folyamatok menték működhetünk, mindezt nagyon célzottan és a rendelkezésre álló idő maximális kihasználtságával. A csoportos képzéseken túl egyéni coaching alkalmakon is segített Noémi abban, hogy vezetőként jobban lássam a  határaimat és megtanuljam még jobban kezelni a konfliktusos helyzeteimet. Profi abban, amit csinál!

Nagy Péter

Würth Szereléstechnika  Kft.

Noémi mindig felkészült, alapos, precíz partnernek bizonyult, szerteágazó szaktudással. Nyolc hónapos közös munkánk alatt olyan eredményeket értünk el, melyről magam sem hittem, hogy lehetséges. Ismerőseim visszajelzései alapján a fejlődés, mind a munkahelyi, mind a magánéleti környezetben szignifikáns.

Tökéletesen elégedett vagyok!

Kruppa Attila

területi üzemirányító

Rail Cargo Hungaria Zrt.

Az tuti,hogy a szakmádban te vagy a legjobb! Felkészült, de nagyon alapos és kedves, én sokat tanultam tőled! Sokkal jobban megismertem magam és a jellemem. Erre te azt írnád, akkor már megérte, így van? Tudod az sokat számít, hogy úgy "elvarázsoltál" minket,hogy hopp,már vacsora! Köszönöm még egyszer!

Kovács Attila

ügyvezető igazgató

  GLOBUS

Vállalati Nyelvoktatás

14 fős központi csapatunk támogatására profi coach segítségét kértük, amikor azt láttuk, hogy a sikereinkhez vezető korábbi hajtóerők valamiért már nem működnek, és csökken a bennünk alapvetően meglévő erős motiváció.

Noémi érzékeny éleslátással vezette végig a fejlesztési folyamatot, elkötelezetten kísérte szervezetünk átalakulását, aminek eredményeként ma újra van motiváló jövőképünk, egység és értelmes együttműködés a csapatban.

Heading 1

bottom of page